Ondersteuning

Vriend van LBF

Ontzettend dankbaar zijn wij voor onze Vrienden. Zij steunen ons met een vaste financiële bijdrage per jaar.  Dat is erg welkom daar gemeentelijke subsidie geen vanzelfsprekendheid meer is.  Daarnaast worden wij incidenteel verrast met eenmalige bijdragen.

Aanmelden als Vriend kan door te mailen naar secretaris@labonafutura.nl. Uitschrijven kan ieder moment via bovenstaand e-mailadres.

Je steunt ons met minimaal €10 per jaar. Wij houden je op de hoogte middels onze Vriendenbrief. 

Sponsor worden

Je kunt onze sponsor worden en laat ons weten wat we voor joú kunnen betekenen. 

Wil jij ook dat een volle concertzaal gedurende ca. 2 uur naar jouw reclamebord kijkt? Of heb je andere ideeën of wensen? 

Neem dan contact op via secretaris@labonafutura.nl

Alvast bedankt voor je interesse!

La Bona Futura wordt onder andere gesteund door

Burenraad Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam

Burenraad Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam zet zich al ruim 15 jaar in voor goed en open contact met de buren van Shell.  Goede buren communiceren met elkaar, leren van elkaar, krijgen een band, helpen elkaar en maken het leven in de buurt wat aangenamer. 

Het doel van de Shell Burenraad is om bewoners uit de omwonende gemeenten meer inzicht en duidelijkheid te geven over allerlei zaken en activiteiten die te maken hebben met Shell Pernis. Leden van de Burenraad ontvangen een vergoeding voor iedere bijgewoonde vergadering en leggen dit bedrag jaarlijks bij elkaar, waarna het wordt geschonken aan een goed doel. Dit jaar, 2024, hebben ze gekozen voor La Bona Futura.