Ondersteuning

Vriend van LBF

Ontzettend dankbaar zijn wij voor onze Vrienden. Zij steunen ons met een vaste financiële bijdrage per jaar.  Dat is erg welkom daar gemeentelijke subsidie geen vanzelfsprekendheid meer is.  Daarnaast worden wij incidenteel verrast met eenmalige bijdragen.

Aanmelden als Vriend kan door te mailen naar secretaris@labonafutura.nl. Uitschrijven kan ieder moment via bovenstaand e-mailadres.

Je steunt ons met minimaal €10 per jaar. Wij houden je op de hoogte middels onze Vriendenbrief. 

SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw vereniging/stichting, zonder dat het je een cent extra kost! 

 Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie wordt gestort op de bankrekening van LBF. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert LBF hier direct van! 

Sponsor worden

Je kunt onze sponsor worden en laat ons weten wat we voor joú kunnen betekenen. 

Wil jij ook dat een volle concertzaal gedurende ca. 2 uur naar jouw reclamebord kijkt? Of heb je andere ideeën of wensen? 

Neem dan contact op via secretaris@labonafutura.nl

Alvast bedankt voor je interesse!

La Bona Futura wordt onder andere gesteund door

Rabo ClubSupport

La Bona Futura kampt net als veel verenigingen in en om Rotterdam met de gevolgen van teruglopende bijdragen van lokale overheden, stijgende huur, dalende ledenaantallen en een gebrek aan vrijwilligers. Door verschillende eigen initiatieven tracht LBF dit op te lossen, maar het is niet voldoende. Vanuit Rabo Verenigingsondersteuning wordt LBF daarom ondersteund bij het realiseren van hun ambitie. De ondersteuning vindt plaats door middel van inhoudelijke begeleiding, masterclasses en workshops