Activiteiten

Voor jong en oud, van les tot orkest

La Bona Futura geeft zelf georganiseerde concerten, wordt uitgenodigd door andere verenigingen en heeft contacten met zorginstellingen, basisscholen en kerkgenootschappen waar incidenteel wordt opgetreden. Daarnaast organiseren wij en nemen wij deel aan andere muzikale activiteiten, zoals onze tweejaarlijkse Play-In.

Naast optredens en andere muzikale activiteiten dragen wij actief bij aan de muzikale ontwikkeling van kinderen. Met een paar basisscholen in de gemeente is samenwerking ontstaan voor het mogen geven van AMV-lessen, daar zijn we ontzettend blij mee. De ultieme plek om kinderen te bereiken en te enthousiasmeren voor muziek. Daarnaast verzorgen wij instrumentale lessen, voor jong en oud, individueel op een harmonie-gerelateerd instrument.

Sinds een paar jaar neemt LBF actief deel aan het, door de gemeente geïnitieerde, Cultureel Overleg. Cultureel overleg met de gemeente, andere verenigingen en S(tichting) W(elzijn) A(brandswaard) leidt tot verbinding en samenwerking op basis van win-win en resulteert inmiddels in plannen en beleid op lokaal niveau.