Instrumentale lessen

Muziekles voor jong & oud

La Bona Futura biedt muzieklessen aan voor kinderen en volwassenen op klarinet, dwarsfluit, trompet, saxofoon, euphonium en slagwerk. De muzieklessen zijn voor zowel beginners als gevorderden. Wij adviseren de lessen vanaf groep 5 te volgen. Soms kunnen kinderen de uitdaging eerder aan. Vraag gerust naar de mogelijkheden.  Wij bieden voor alle instrumenten een proefles aan voor €10.

Kinderen tot 18 jaar nemen deel aan lesblokken. Een blok bestaat uit 10 privélessen van elk 30 minuten. De lessen worden wekelijks gegeven, uitgezonderd de schoolvakanties. Instrumentale lessen kunnen wekelijks van start gaan  en de lesdag en tijd wordt in overleg ingepland. Een lesblok kost €150 en het volgende lesblok start automatisch. Volwassenen betalen de lessen rechtstreeks aan de docent (vraag gerust naar de tarieven) en daarnaast €18,50 lidmaatschap aan de vereniging. Mocht je een financieel steuntje in de rug nodig hebben, kijk dan hier wat gemeente Albrandswaard voor je kan doen.

De lessen worden in gemeente Albrandswaard gegeven. Afhankelijk van het aantal leerlingen worden de lessen aan huis, op school of in De Brinkhoeve gegeven. De lessen worden gegeven door gediplomeerden, door studenten van het conservatorium en door ervaren, geschoolde leden van het orkest.

La Bona Futura heeft haar eigen leerlingenorkest welke eens per jaar een concert verzorgd. Kijk voor meer informatie over het leerlingenorkest bij Orkest.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op via muzieklessen@labonafutura.nl.

Leerlingenorkest

Elke even week van 19.15 tot 19.45 uur in De Brinkhoeve!

De klarinet -  een instrument uit het orkest

Een van de instrumenten in het orkest van La Bona Futura is de klarinet. De klarinet is een blaasinstrument, welke tot de enkelrietinstrumenten behoort. Onze klarinetist Arie geeft uitleg over de klarinet en legt uit hoe je de klarinet in elkaar zet. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan een gratis proefles aan via secretaris@labonafutura.nl! Onze vakdocenten gaan graag met jou de uitdaging aan samen met jou mooie muziek uit de klarinet of uit een ander instrument te krijgen!